Hos Hotels.com hittar du ett stort utbud av hotell i Kroatien till riktigt bra priser!

Ta sig runt

Staden är inte speciellt stor till ytan, och vill man ta sig runt i framför allt stadens äldre delar så är det faktiskt apostlahästarna som rekommenderas i första hand. Det är härligt att bara strosa runt i stan och uppleva den avslappnade atmosfären.

Kollektivtrafik

Vill du ta dig utanför centrum så är det buss som rekommenderas. Samtliga linjer utgår från bussterminalen i centrala Dubrovnik. Köp biljett i förväg (10 kuna) eller direkt ombord på bussen (12 kuna), dessa biljetter är giltiga 1 timme. Tänk på att du inte får någon växel tillbaka om du köper biljetten ombord, så ha gärna jämna pengar!

Tidtabell, centrala Dubrovnik

Tidtabell, centrala Dubrovnik.

Tidtabell och mer information (dock bara på kroatiska) finns hos Libertas Dubrovnik som sköter busstrafiken i staden.

Taxi

Taxi är ett relativt prisvärt alternativ om man ska utanför gamla stan. En taxiresas inom stadsgränsen kostar normalt aldrig mer än 100 kuna.

Dagens v?der, Dubrovnik

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Molnigt
12 ?C

Länktips för bokning av resor till Kroatien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Kroatien.
Charterresor till Dubrovnik, Split, Hvar eller andra delar av Kroatien kan bokas hos bland annat Apollo.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!