Hos Hotels.com hittar du ett stort utbud av hotell i Kroatien till riktigt bra priser!

Ta sig runt

Centrala Split är relativt kompakt så det är mycket möjligt att du inte behöver några andra transportmedel än dina egna fötter (och eventuellt en eller flera båtar, om du ska ut till någon av öarna utanför staden) under ett besök här.

Om du ändå behöver ta dig någon längre sträcka finns det dock lösningar för det också.

Kollektivtrafik

Stadens bussar körs av Promet. Majoriteten av bussarna är moderna och har luftkonditionering. Biljetter kan köpas på bussen (10 kuna) eller i automater och kiosker (8 kuna). Det finns även biljetter som ger lägre pris per resa om du planerar att göra flera resor med bussarna.

Promet kör bussarna i Split

Promet kör bussarna i Split.

På de flesta linjerna går bussarna ofta (var 10:e minut är inte ovanligt) men på vissa linjer är det längre mellan avgångarna. Vissa linjer går inte heller på söndagar.

Taxi

Det är sällan något problem att hitta taxi och priserna är fullt överkomliga. På grund av stadens geografi kan det verka som att taxichaufförerna kör omvägar för att ta dig till dit mål, men så är sällan fallet.

Dagens v?der, Split

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regn
13 ?C

Länktips för bokning av resor till Kroatien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Kroatien.
Charterresor till Dubrovnik, Split, Hvar eller andra delar av Kroatien kan bokas hos bland annat Apollo.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!