Hos Hotels.com hittar du ett stort utbud av hotell i Kroatien till riktigt bra priser!

Shopping

Zadar har under de senaste åren seglat upp i tätposition och blivit en av de allra populäraste semesterorterna i Kroatien. Utbudet av bra shopping visar också på att man har tagit sin uppgift som semesterparadis på fullaste allvar.

Det finns ett stort antal stora köpcentrum och en mängd små mysiga butiker i Zadar, och här tipsar vi om några av dem.

Här finns många gränder med små butiker

Här finns många gränder med små butiker. Foto: Alistair Young (CC BY 2.0)

Syudio Lik

Syudio Lik är en av de mer populära butikerna i Zadar. Affären saluför traditionella handgjorda spetsar från Pag Island och Lepoglaya. Här hittar du också också vävda textilier från Dubrovnik och traditionella kroatiska fårskinn. Dessutom erbjuder man en hel mängd av olika handgjorda glas, keramik och textilier som säljs här. Mycket av det som Syudio Lik säljer är ganska populära samlarobjekt.

Galleri Pia

Galleri Pia är en mysig presentbutik som erbjuder fina utställningar av tavlor, lampor, keramik, väskor och diverse andra föremål tillverkade av lokala hantverkare.

Dagens v?der, Zadar

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regn
12 ?C

Länktips för bokning av resor till Kroatien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Kroatien.
Charterresor till Dubrovnik, Split, Hvar eller andra delar av Kroatien kan bokas hos bland annat Apollo.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!