Hos Hotels.com hittar du ett stort utbud av hotell i Kroatien till riktigt bra priser!

Ta sig runt

Zadar är inte bara en mycket gammal stad, utan också en stad som är oerhört vacker. Det finns hela tiden något nytt och spännande att upptäcka bakom nästa gathörn och om du enbart rör dig i de centrala delarna av stan så kan du gott och väl ta dig runt till fots. För lite längre sträckor finns det dock bra alternativ.

Kollektivtrafik

Med hjälp av kollektivtrafiken, i forma av bussar som körs av Liburnija, är det enkelt och smidigt att ta sig runt i och omkring Zadar. Bussarna är nya och håller en bra standard. Alla bussar utgår från Mala Pošta, bredvid järnvägsstationen, som man enkelt hittar på alla stadskartor.

Linjenätet i centrala Zadar

Linjenätet i centrala Zadar.

En enkelbiljett kostar 8 kuna, en tur-och-returbiljett 13 kuna. Biljetter kan köpas ombord (endast enkelbiljetter) och i tidningskiosker.

Taxi

Det finns flera taxibolag att välja mellan då taximarknaden i staden är avreglerad. Gör gärna upp om priset, eller försök i alla fall få en uppfattning om det, innan resan påbörjas.

Dagens v?der, Zadar

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regn
12 ?C

Länktips för bokning av resor till Kroatien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Kroatien.
Charterresor till Dubrovnik, Split, Hvar eller andra delar av Kroatien kan bokas hos bland annat Apollo.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!