Hotell och annat boende

Med över 80 hotell, lägenhetshotell och vandrarhem i, och i närheten av, Pula är Hotels.com en bra start när du letar boende. Där hittar du bland annat bilder, avståndstabeller och recensioner och betyg från tidigare gäster.

Priserna är bra (med prisgaranti!) och svensktalande kundtjänst finns tillgänglig vid behov. Bor du totalt 10 nätter på utvalda hotell får du dessutom en hotellnatt gratis om du är med i Hotels.com Welcome Rewards.

Tips på hotell i Pula

Vi har valt ut ett par hotell i olika prisklasser med en bra kombination av läge, pris och kundnöjdhet. Kanske något av de här är rätt för dig? Jämför gärna priser och läst gästkommentarer innan du bokar!

Hotell i Pula

Hotel Amfiteatar, Villetta Phasiana och Hotel Monte Mulini

Budgethotell

Ett kort stenkast från hamnen i Pula ligger det lilla Hotel Amfiteatar. Riktigt centralt läge, med bara en kort promenad till stadens absoluta center. Ett hotell som ger bra valuta för pengarna. 18 rum. Pris från ca 300 kr per natt.

Mellanklasshotell

Villetta Phasiana ligger i en lugn fiskeby knappt en kilometer utanför Pula. Här kan man koppla av på riktigt! Bra badstränder finns i närheten. Rummen är små, men de flesta har havsutsikt. 21 rum. Pris från ca 500 kr per natt.

Lyxhotell

Drygt 2 mil norr om Pula ligger Hotel Monte Mulini, men det kan vara värt resan till det här 5-stjärniga hotellet. Hotellet är dock inte helt isolerat då det bara är 10 minuters promenad till den mindre staden Rovinj. Alla hotellgäster har tillgång till en fitnessanläggning och inomhus- och utomhuspooler. Rummen är stora och fräscha rum, och servicen är naturligtvis av hög klass. Ett av de absolut bästa hotellen i området! 113 rum.

Fler hotell och andra alternativ

Vill du ha ett riktigt avslappnat boende? Här hittar du tips på all inclusive-hotell i Kroatien.

Hotel Brioni, Hotel Riviera, Hotel Villa Letan, Hotel Amfiteatar och Marina är ytterligare några hotell i Pula som finns att boka på Hotels.com.

Vill du ha fler tips innan du bokar hotell? Tripadvisor är en oberoende sajt där besökare lämnar recensioner på hotell, restauranger och sevärdheter. Hotels.com återger feedback från Tripadvisor, men då Tripadvisor listar hotell från flera olika bokningssajter är utbudet ännu större där.

Slutligen vill vi tipsa om Airbnb där privatpersoner i Pula (och övriga världen) hyr ut soffor, rum, lägenheter och hela hus. Här hittar man ofta ett stort utbud och mycket varierat boende i alla prisklasser.

Dagens v?der, Pula

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regn
13 ?C

Länktips för bokning av resor till Kroatien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Kroatien.
Charterresor till Dubrovnik, Split, Hvar eller andra delar av Kroatien kan bokas hos bland annat Apollo.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!