Hos Hotels.com hittar du ett stort utbud av hotell i Kroatien till riktigt bra priser!

Ta sig runt

Pula är en ganska liten stad så man kommer långt (bildligt talat) på att ta sig fram på sina egna fötter. Har du inget ärende utanför stadskärnan så behöver du förmodligen aldrig komma i kontakt med varken kollektivtrafik eller taxi med undantag för transporter från och till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Vill du åka kollektivt i Pula så är det buss körd av Pula Promet som gäller. Huvudhållplatsen för bussarna ligger på huvudstråket Giardini och det är en bra utgångspunkt för resor runt i staden och den närmsta omgivningen.

Pula Promet kör bussarna i Pulat

Pula Promet kör bussarna i Pula.

En bussbiljett kostar ca 11 kuna per person, men planerar man att åka buss ofta så kan det vara en vits att köpa ett BusCard. Kortet kostar 30 kuna och fylls sen på med resor för 6 kuna styck.

Taxi

Taxiresor i Pula har tidigare varit förhållandevis dyrt, men numera är prisbilden bättre. Åker du med taxikedjan Taxi Cammeo betalar du omkring 15-20 kuna för en resa på 5 km. Resor med fristående taxibilar kan dock vara dyrare.

Dagens v?der, Pula

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regn
13 ?C

Länktips för bokning av resor till Kroatien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Kroatien.
Charterresor till Dubrovnik, Split, Hvar eller andra delar av Kroatien kan bokas hos bland annat Apollo.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!